onsdag 28 september 2011

Intensiv plugg..

Jag är så trött, vill bara lägga mig, krypa ned i min sköna mjuka säng och sova.. Lugna stunden på dagen - blev kl 20:00, kanske tidigt för vissa - men sent för mig. Försöker läsa, läsa och läsa inför tentan om 1,5 vecka. Blir dock lätt tröttare... försöker gå upp och ta lite energi... In ska allt! Allt från 2 år tillbaka - ska nu sättas på prov. Mycket har man lärt sig allt...

Åh, snälla - jag önskar mig att jag lyckas bra på provet och att jag kommer koma ihåg allt jag läser och känna mig frisk och koncentrerad i hjärncellerna..

L

måndag 12 september 2011

Välkommen tillbaka;

stön, stonk, stora breda axlar och spända, ivriga blickar från män, höga nivåer av testosteron så långt ögat kan nå -
tjejer med magtröjor, stora bröst och putande läppar. Blicken fokuserar från kropp till spegel.
och muskler, muskler, muskler - svett och hög musik med högt tempo.

Jag tyckte det var ironiskt - att se folk bry sig om sina kroppar på ett konstigt, onaturligt och ohälsosamt sätt många gånger. Jag kunde inte låta bli att hålla mig för skratt över denna hets.
Kan bara känna den energin som sprider sig över gymmet - om vem som är starkast/snyggast/bäst/smalast etc. Muskler behöver vi, på ett hälsosamt sätt för vår kropps funktion inte för vårt utseende.

Välkommen till en dag på SATS Sthlm.

torsdag 8 september 2011

Dags för höst detox..!

I morgon tänker jag införskaffa mig höstens detox kur, samma som jag gjorde i våras.
Jag känner att jag vill rena min kropp och få ur slagg och andra bakterier som ligger och lurar från New York resan, bli ren till hösten och vintern. Då är det bara att bygga upp och fylla på med nytt och fräscht.

Läs mer om detox på här för mer information om detox.

söndag 4 september 2011

Trygghet


Idag har jag myst, läst, njutit i solen på balkongen, legat på spikmattan, läst, druckit kokos te och bara varit i mitt nya hem - och jag älskar det. 

Tack.

lördag 3 september 2011

Delad kärlek

En man sade till mig; "Man måste älska sig själv och kunna vara ensam och leva och njuta livet utan partner. Kärlek är inget man ska vara beroende av, man ska inte känna sig tvungen att ha en partner - du behöver bara älska dig själv.
Kärlek är någonting man ska dela och visa med andra -närhet.
Livet är så mycket större och mer än vad vi upplever i den materiella, fysiska världen.
Våran själ.
Tänk vad skönt att vara oberoende av det materiella, kunna leva på det man brinner för och slippa att få massa pengar. Pengar gör dig kanske lycklig ett tag, du kan köpa dig ett fint boende och göra mysigt. Men vad gör det i längden? Så skönt att tacka nej till något som egentligen bara ger en pengar, ingen glädje. Att unna sig livet är så mycket roligare."

Rätt smart man kan man tycka...